søndag den 16. september 2012

Midt om natten


Arnold har lige fået øje på Susan Himmelblå.Kim Larsen (med den alt for store kæft) spiller Arnold. Eller også er det Benny.
Den anden spilles af Erik Clausen. De er vidst nok bedste venner, og har engang drukket hinandens blod. Som 40 årige bor de sammen i en forladt ejendom.
Om natten rydder politiet bygningen. Og nu kommer det mærkelige: Hvis hele ejendommen er tom, hvorfor deler Anders Hove og Allan Olsen så samme rum? Og hvorfor er Arnold eller Benny så retarderede at de tror at en lille gul cykel kan holde døren?
Benny og Arne starter deres eget samfund hvor tolerance og mangfoldighed er i fokus.  De synes det er helt vildt sjovt at kalde det nye samfund for ”Haveje”.

Nogle uinteressante mennesker deler Arne og Bennys holdning og flytter ind i samme asociale samfund. Tilflytterne har mærkelige navne som ”Spacey”, ”Manse”, ”Knold”, ”Gokke” og ”Mand fra lokal vælgerforening”. Det er vidst nok Ove Sprogeøs søn der spiller en af dem. Det viser sig dog, at ham Gokke er mærkelig og tager ”junk” og får en overdosis og dør. Arnold eller Benny bliver vred, fordi at det vækker for megen opsigt at ham Gokke dør.
De lokale (meget farlige!) rockere bliver nysgerrige og vil også have ”Havejes” gode junk. De kører i en sej batmobil med flammer på siderne. De smadrer den nye by, og Kim Larsen går amok med et jernrør. Til sidst er der kamp og sej musik.
Den sjove by ”Haveje” bliver nedlagt og Arnold eller Benny tager af sted med en gammel mand.

Erik Balling må seriøst have junket noget at Gokkes gode stof, for hold da kæft hvor er Midt om natten en lortefilm.

For det første er coveret latterligt.
Bahs og Balling har sikkert junket overdrevent og Kim Larsen har selvfølgelig overtalt dem til at fylde hele plakaten. Man tror at man slipper for det afskyelige cover når man starter filmen, men både menuen og intro-credits er overplastret med Kim Larsens silhuet. Pis.

Det er ikke kun Kim Larsen der er irriterende. Allan Olsen (som vidst også er sanger) har en utålelig stemme. Man kommer et skridt nærmere off-knappen, hver gang han åbner munden. Det positive er dog at han dør relativ hurtigt.
Erik Clausens stemmeføring er i samme irriterende niveau, og man får ligeledes hurtigt nok af hans bedrevidende replikker igennem filmen. Det rene lort.

Og hold nu kæft, hvor har Erik Clausen mange hår på ryggen! Min research viste dog, at Balling var så junket op, at han tvang den ellers glatte Erik C til at påklistre en dørmåtte på ryg partiet. Som han sagde ”Det ser bare vildt grineren ud” og havde med den bemærkning mere end almindelig svært ved at skjule sit tiltagende misbrug af Gokkes hårde stoffer
Erik C har siden hen aldrig vist sig i bar overkrop i Dansk film.

Ps. Susan Himmelblå er fandme ikke lækker.


Det er en mand. 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar